Scotown redefines music

Duizelingwekkend fraaie Latin-versie van de rockklassieker 'I was made for lovin' you' vormt vrijdag 23 juni de kick-off van de nieuwste Latin topact.  

Den Haag, 23 juni 2017 - Een indrukwekkend muziekportfolio, decennia ervaring in Latin-music en een strakke nieuwe sound: dit zijn de ingrediënten van de nieuwe topact Scotown. Op vrijdag 23 juni is de release van de eerste song en videoclip 'I was made for lovin' you', de Kiss-rockklassieker in een duizelingwekkend fraaie latin-uitvoering. 

Scotown legt de lat hoog. "Music will be redefined", zegt bandleider Soeshiel Sharma. "Scotown staat voor een ongekend veelzijdige mix van swingende muziek, groovy rhythms, latin-, dance- en popvibes. Alles in een perfecte uitvoering, met strak slagwerk, vette basslines, goede gitaarriffs en krachtige vocals. En 100% danceable."

Spice up your party
Waar Scotown komt is het FEEST, claimt de band. "We spice up your party", belooft de 9-koppige band, van wie de meesten een grote staat van dienst hebben in de Latin- en Salsa-scene. Zo waren de bandleden actief in o.a. Masalsa, Miami Connection en Trafassi XXL.

Scotown-experience
De nummer 1 Latin-band van Nederland biedt de garantie voor een spetterend optreden. Scotown is te boeken in de vaste 9-koppige bezetting, met 3 vocals, drums, timbales, conga's, percussie, (bas)gitaar en keys. Wordt 'Scotown XL' geboekt, dan brengt de band een blazerssectie mee. Andere add-ons zijn een dj, dansers en supportacts. Een compleet verzorgde avond? Ga dan voor de 'Scotown full experience'. 
 

Release party 30 september
Op 30 september is de officiële release party van Scotown in De Broodfabriek, Rijswijk (ZH). Daar krijgt Scotown ondersteuning van supportacts Malos Gentes, Sabroso, La Fiesta en een surprise mc. Het belooft een hete avond te worden. Soeshiel Sharma: "30 september staat er iets moois te gebeuren." De kaartverkoop start op 15 juli.

---------

Wilt u meer informatie over Scotown en/of de release single en -party? Neem dan contact op met bandleider Soeshiel Sharma

T 06 19604804
E info@scotown-music.com